pondělí 21. března 2016

Tipy na Jaro :)



Jaro se nám už pomalu blíží a já se nemůžu dočkat, až schovám zimní kabát do skříně. :) Jestli to máte stejně, ale nevíte, jaké nové kombinace na přivítání sluníčka zvolíte, mám pro vás pár tipů. :) Ve všech budou dominovat kožené (koženkové) bundičky v několika střihových variacích.
Já osobně ji mám nejradši ve stylu "křivák". Kombinací je nepřeberné množství. Už dávno ji nenosí jen zarytí Rockeři a tvrdí Punkeři, skvěle vypadá i k lodičkám a psaníčku nebo (a to je má nejoblíbenější kombinace) ke sladké sukýnce nebo šatům. Líbí se mi, když se snoubí cukrová vata s kůží a kovem. :D

1. Ležérní

Tento styl je velmi pohodlný. Vhodný jak do města, školy, či třeba na párty. Obsahuje převážně denim, ať už v podobě kalhot, košile, nebo bundy. Nejlépe v kombinaci s nízkou obuví, v tomto případě s teniskami. Kabelku můžete zvolit jednoduchou, jak přes rameno, tak i do ruky. Ale mě se k tomuto outfitu líbila tato zdobená s detaily v mintové barvě. Mintovou barvu miluji. :) Košile s límečkem přímo vybízí ke šperku. Dlouhý náhrdelník, který krásně rozbije bílou a navíc, kdo jste prcek jako já, ještě vás to opticky prodlouží. ;) A bundička navrch, tato je v jednoduchém střihu s ozdobným vzorem na předních dílech, který ji krásně ozvláštní. ;)


2. Etno

Etno styl to jsou vzory, barvy, vzdušnost a maxi délky. Je inspirovaný vzdálenými kulturami a používá převážně zvířecí a abstraktní vzory. Šperky z přírodních i umělých materiálů a čím výraznější, tím lepší. :) Šaty až po zem s výrazným vzorováním v béžově- zlatých barvách, masivní zlatý náhrdelník, který nikdo nepřehlédne. Na koho už jsou takové náhrdelníky moc, můžete zvolit decentnější formu třeba ze dřeva, stejně tak náramek. I letošní jaro a léto ovládnou třásně, takže se toho nebojte a proměňte se v divokou Indiánku. ;) Vše dovršíme bundičkou se zlatými detaily.


3. Elegantní

Teď něco pro milovnice lodiček a elegantnějšího stylu. Nebojte se nudné sáčko vyměnit za křiváka, rázem se vám z obyčejného outfitu stane dokonalá souhra protikladů. :D Slim džíny vám s pomocí lodiček stejné barvy protáhnou nohy až do nebes. Pokud chcete stejného efektu docílit v kombinaci s  kraťasy, či krátkou sukní, volte střihy do pasu a nazujte si lodičky v tělové barvě. Modrá košile s jemným proužkem nám přihodí trošku barvy a perlový náhrdelník dovede vše k dokonalosti. ;) Ještě psaníčko s krajkovým vzorem do ruky a můžete vyrazit. ;) 
Moc se mi líbí kontrast křivák vs. perlový náhrdelník a psaníčko s krajkovým vzorem. Má to šmrnc a jiskru. ;)



4. Sportovní

Tento styl má ráda asi většina z nás. Není se čemu divit, nic pohodlnějšího asi neexistuje. :D Nebolí vás nohy, nikde nepřekáží žádná kabelka a můžete se bez problému pohybovat a běhat po světě klidně celý den. Základem jsou pohodlné džíny, komu sluší Boyfriendy, neváhejte. Stejně tak důležité jsou i boty. Vybrat si můžete tenisky, botasky, či slip ony, co je vám milejší. :) Jednoduchou mikinu je dobré ozvláštnit zajímavým šátkem a stejně tak vítaným doplňkem je i kšiltovka. Nakonec už jen pohodlný batůžek nebo cross body taška a Bon voyage. ;)



5. Romantické

1. varianta
To je tak, když chcete být za princeznu, ale zároveň dát najevo: "Zachraňovat mě nemusíš". :D Krásná kombinace nude a pastelové modré se zlatými doplňky. Jednoduché jednobarevné šaty můžete nahradit šaty s květovaným vzorem, s volánky, nebo s krajkou v jakékoli délce. Prostě vše, co vám připomíná 1. Máj, rozkvetlý třešňový sad a léto u vody s malinovou zmrzlinou. :) Čím sladší šaty, tím bude kožená bundička vytvářet lepší kontrast. Už si jen otevřít stánek s růžovými Cupcakes. :D



2. varianta
Když chcete být stále za princeznu, ale zároveň chcete říct: "Opovaž se, zkusit mě zachraňovat". :D




Doufám, že jste si každá našla to své a pro to nové našla inspiraci. ;) Budu ráda, když mi do komentáře napíšete, který outfit je váš nejoblíbenější a jak ještě bundičku kombinujete vy. :)
Užívejte si Jaro a sluníčko pěkně stylově. :)

J.

2 komentáře:

Děkuji za Tvůj komentář. :)